Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 1 / 2 fulltime - De Barkentijn

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Barkentijn.  

De Barkentijn is ontstaan uit de samenvoeging van vier scholen. Afgelopen jaren is de basis gelegd voor een mooi bouwwerk. Het gebouw is op orde, de visie is helder en d.m.v. PBS is er een gezond pedagogisch klimaat neergezet.
Kinderen zijn gewend om aan doelen te werken.

Komende jaren gaan we bouwen aan kwaliteitsonderwijs, waarin we hiaten weg gaan werken en koers vinden in een nieuwe richting voor de kinderen uit de bijzondere wijk Beverwaard.

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht

In een team met veel nieuwe mensen bouwen wij met kracht, met passie en met geloof in een toekomst voor elk kind.

Hier draait het om vakmanschap in combinatie met uitdagingen.

Enthousiasme en samenwerkingskracht zijn leidend voor ons om elke dag weer aan de slag te kunnen.

Ben jij die vakkanjer, die van bouwen houdt?
Hier is een school met een uitdaging.
Ben jij trots op je vak, de kennis en de inhoud?
Ben je enthousiast, open en kun je goed samenwerken?
Weet jij wie je bent en wat je kunt?
Dan hebben we ook jouw input nodig en komen we graag in gesprek met jou.

Wat kan je van De Barkentijn en Stichting BOOR verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:Wat we van jou verwachen op De Barkentijn

- Passie voor kinderen, werkend met plezier

- Kennis en verstand van passende didactiek en pedagogiek

- Een brede blik en innoverend vermogen

- Open houding naar collega’s, kinderen en ouders

- Iemand die niet uitgegroeid is en groeipijn niet uit de weg gaatNadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
27 juni 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
De Barkentijn

Deelgemeente:
0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel