Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht bovenbouw - Fridtjof Nansen

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Fridjof Nansen
De Fridtjof Nansen staat in de Rotterdamse wijk Ommoord, naast het Ommoordse veld en tegenover kinderboerderij ‘de Blijde Wei’.
Wij verzorgen onderwijs vanuit de jenaplanvisie, waarbij de twintig basisprincipes als richtlijn worden gehanteerd.
Op school hebben wij bijna 400 leerlingen, verdeeld over zeventien groepen. Wij gaan ervan uit dat ieder mens uniek is en benaderen leerlingen als zodanig.
Het team bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste medewerkers die staan te popelen om jou te ontmoeten.
De Fridtjof Nansen is onderdeel van stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR).


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


Als stamgroepleider ben je verantwoordelijk voor het onderwijs aan onze bovenbouwleerlingen. Vanuit de jenaplanvisie werk je met hoofd, hart en handen aan de doelen die centraal staan binnen de groep. Je richt je op de ontwikkeling en belevingswereld van de leerlingen en sluit hierbij aan. Je erkent dat iedere leerling uniek is en richt je op het herkennen en aanspreken van talenten van de leerlingen.
Je geeft vorm aan het ritmisch weekplan gebaseerd op de vier pijlers van het jenaplanonderwijs: werk, gesprek, spel en viering.
Je ziet ouders als partners waarmee samengewerkt wordt en onderhoudt goed contact met de ouders van jouw leerlingen.


WAT MAG JE VAN FRIDTJOF NANSEN EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:


Wij bieden jou:
• Een LA-aanstelling vanaf 1 augustus 2019.
• In overleg een stamgroep 5/6 of 7/8
• Een uitdagende baan in een enthousiast, betrokken team.
• Begeleiding in je eerste jaar van een ervaren collega om een goede start en basis van je verdere carrière te kunnen aanbrengen.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN


Jij bent een stamgroepleider bovenbouw, met:
• Een (bijna) afgeronde PABO opleiding
• Affiniteit met de jenaplanvisie
• Affiniteit met bovenbouwers

Je bent beschikbaar per 1 augustus 2019. Je bent enthousiast, een teamspeler en je staat stevig in je schoenen. Je hebt kennis van leerlijnen binnen de  bovenbouw en weet hier vorm aan te geven binnen het door jou verzorgde onderwijs. Tevens ben jij bereid om lopende zaken op te pakken en ben je niet bang om initiatief te nemen.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl

Geplaatst op:
1 juli 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Fridtjof Nansen

Deelgemeente:
0