Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Project medewerker Jonge Kind - Bovenschools medewerkers po

ONS VERHAAL


Stichting BOOR staat voor kwaliteit en onderwijs. Met 3800 medewerkers en ongeveer 80 scholen zijn wij de grootste onderwijswerkgever Rotterdam en omstreken en dragen wij zorg voor het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal.
De ontwikkeling van kinderen begint al ver voor dat zij aan hun schoolloopbaan beginnen. In de praktijk merken wij dan ook dat kinderen vaak met verschillende leervragen en op verschillende niveaus in het onderwijs binnen komen. Op veel van onze scholen werken wij samen met een opvang organisatie die peuteropvang verzorgt. Om nog beter te kunnen aansluiten bij de leervragen en ontwikkelniveaus van de kinderen en de doorgaande lijn voor het jonge kind nog beter te kunnen vormgeven, zijn wij op zoek naar een project medewerker jonge kind.


HOE ZIET JE WERKDAG ERUIT?


Jij zorgt er voor dat de verbinding ontstaat en tussen de pedagogisch medewerkers en de leerkrachten van de groepen 1, 2 en 3. Jij gaat met hen in gesprek om gezamenlijk tot een aanpak te komen die de doorgaande lijn voor de kinderen realiseert. Om dit te kunnen doen observeer je, zit je bij overleggen, help je medewerkers op weg en organiseer je o.a. masterclasses op het gebied van het jonge kind. Doordat je op meerdere scholen actief bent, ben je in staat om de goede voorbeelden te combineren en informatie op te halen over hoe het onderwijs is vormgegeven en wat we daarvan kunnen leren. Jij bent in staat om de vertaling te maken tussen het tactisch en het operationeel niveau, waardoor je leerkrachten en medewerkers mee kunt nemen in de uitvoer van het beleid op het gebied van het jonge kind.


WAT KAN JE VAN BOOR VERWACHTEN?


Bij BOOR hebben we de ambitie om het beste onderwijs te leveren met de beste leraren en schoolleiders. Daarom hebben we ook jouw expertise nodig. En verder?
• Dynamisch, er gebeurt altijd wel iets nieuws in het onderwijs
• Ruimte om jouw kennis en ervaring in te zetten
• Je levert met je werk een bijdrage aan de maatschappij
• Vakantiegeld, pensioensopbouw en eindejaarsuitkering.


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN


Om te beginnen: dat jij ook vindt dat de basis van het onderwijs bij het jonge kind ligt en dat de sleutel tot goed onderwijs bij het jonge kind begint. We hebben zowel in de opvang als in het onderwijs te maken met dezelfde kinderen, zij ontwikkelen zich door en zijn de doorgaande lijn.
• Aantal jaren ervaring in met het werken met het jonge kind.
• Aantoonbare expertise op het gebied van de ontwikkeling van jonge kinderen.Nadere informatie en solliciteren:
Enthousiast geworden? Leuk! Stuur dan jouw enthousiaste motivatie brief en C.V.  uiterlijk 1 augustus 2019 naar sollicitatie@stichtingboor.nl.Geplaatst op:
1 juli 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Bovenschools medewerkers po

Deelgemeente:
Centrum