Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Intern begeleider - De Meridiaan

 

ONS VERHAAL

 


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting.
BOOR scholen zijn een uitdagende leeromgeving. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid.
Dit doen we mede door de inzet van Intern Begeleiders op onze scholen.

 


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS INTERN BEGELEIDER

 


Ons verhaal vormt de basis van jouw visie, want kwaliteit van Onderwijs is waar jij voor staat. Jouw expertise, kennis en ervaring zorgt voor een excellente uitvoering van het Onderwijs.
Passen de kernwaarden Lef, Plezier, Samen en Vertrouwen bij jou? Lees dan verder.
Op de Meridiaan begeleidt en coach je collega’s bij hun onderwijstaken door te adviseren, tips te geven en ondersteuning te bieden daar waar nodig. Ook lever je een directe bijdrage aan de professionalisering van onze school door planmatig te werken aan de ontwikkeling van bekwaamheid en je doet naar aanleiding van jouw uitgebreide analyse verbetervoorstellen op het gebied van zorgbeleid. Je bent een ervaren ib-er die het team mee kan nemen in de voorzichtig ingezette ondersteuningsstructuur. Door middel van teambijeenkomsten en begeleidingsgesprekken werk je aan eigenaarschap bij collega’s om passend onderwijs te realiseren.  Je pakt de regie in het netwerk en werkt samen met de directeur aan de onderwijskwaliteit.

 


WAT MAG JE VAN STICHTING BOOR EN JOUW TEAM VERWACHTEN?

 


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers, waarbij jouw expertise een belangrijke bijdrage levert aan het bieden van het beste Onderwijs in Rotterdam.
Waardering! Jij helpt collega’s hun werk nog beter te doen, waardoor leerkrachten nog beter ten ijs beslagen voor de klas staan en dus kinderen de meest optimale leeromgeving kunnen bieden.
werk dat er toe doet! Want onze kinderen zijn de toekomst.
Maar er is meer:
• Een fijne werkruimte
• Volop afwisseling in je takenpakket;
• Uiteraard wordt je gefaciliteerd om je werk goed uit te kunnen voeren, een laptop hoort hier ook bij.
• Een mogelijk vaste aanstelling met een salaris op L11 schaal van € 2.691,- tot € 4.851,- (bij een fulltime aanstelling) volgens CAO PO;
•  Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren;
• Maar vooral een zeer uitdagende en afwisselende functie in een team binnen Stichting BOOR waar jij jouw expertise en kennis echt kan laten gelden en waarin jij jouw ambitie gestimuleerd wordt.

 


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

 


 Je bent 2 dagen in de week beschikbaar en je hebt kennis van competentie-ontwikkeling, coaching en scholingsmogelijkheden. Je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Je bent bekend met  leerstof, leerlijnen, onderwijsbehoeften en zorg en je blijft op de hoogte van onderwijskundige vernieuwingen en van relevante breed maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het onderwijs op school. Inlevingsvermogen en sociale vaardigheden zijn bij jou sterk ontwikkeld. Verder ben je een motiverend en inspirerend persoon die, als het nodig is, het veranderbeleid goed weet te verdedigen. Je bent onderzoekend en je hebt ervaring met het maken van analyses op het gebied van resultaten en je weet het beste naar voren te halen bij jouw collega’s. Kennis en vaardigheden overdragen gaat jou makkelijk af en men omschrijft jou als een fijne collega.
Daarnaast:
• Beschik je over minstens HBO werk en denk niveau;
• Een relevante opleiding op het gebied van IB en coaching;
• Lesbevoegdheid PO;
• Kennis van Parnassys
• Ben je in staat om analyses te maken op leerling- groeps- en school niveau
• Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent zorgbeleid

 

 Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! We ontvangen graag jouw sollicitatie! Stuur je C.V. en motivatiebrief voor 12 juli naar sollicitatie@stichtingboor.nl.
Zowel de eerste als de tweede selectieronde zijn gepland in de week van ….  Aan de hand van de eerste gespreksronde hoor je of je later die week wordt uitgenodigd voor de tweede ronde.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marianne van Zalingen, via het telefoonnummer 06-27654580

Geplaatst op:
2 juli 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Meridiaan

Deelgemeente:
0