Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent AVO en mentor - Olympia College

Kom je ons team versterken als mentor en docent voor leerlingen op Zuid waar jij het verschil kan maken?

Wat zoeken wij?

Het Olympia College zoekt een docent voor de onderbouw. Op dit moment is er een vacature in het tweede leerjaar van een klas in het praktijkonderwijs. Uiteraard zien we graag dat je breed inzetbaar bent in onze school en een affiniteit hebt met het onderwijs aan leerlingen in het praktijkonderwijs.


Als docent op het Olympia College ben je in staat meerdere vakken te geven. Denk aan vooral Nederlands, maar het kan ook rekenen, tekenen of bijvoorbeeld aardrijkskunde zijn.

Als mentor ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen en begeleid je hen naar de volgende stap in hun ontwikkeling en het onderwijs. Je haalt er met ouders, leerlingen en collega’s uit wat mogelijk is.

Wat vragen wij?

Onze ideale docent heeft een PABO diploma en ervaring in de bovenbouw van het basisonderwijs en een tweedegraads bevoegdheid. Heb je één van de twee diploma’s of bevoegdheden dan zien we je sollicitatie ook graag tegemoet. Van groot belang is dat je pedagogisch en didactisch vaardig bent en enthousiast lesgeeft aan onze leerlingen van het praktijkonderwijs.

Wat kunnen wij bieden?

Een fijn team en een aantal onderbouwcollega’s die je graag en goed inwerken.

Een mooi onderwijsconcept waar de leer- en ontwikkelbehoefte van de leerling centraal staat en een doelgroep die jou als docent niet alleen hard nodig heeft, maar waar jij ook graag voor gaat staan! 

Een LB functie en een dienstverband van 4 tot 5 dagen.

Onze school

Het Olympia College is een openbare school voor Praktijkonderwijs, VMBO-LWOO, Entree en ISK. Dat wil zeggen dat jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die ondersteuning nodig hebben bij het leren, op onze school een opleiding volgen. De school bereidt leerlingen voor om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Elke leerling heeft talent of aanleg en wil dat laten zien. De school wil leerlingen helpen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Informatie over onze school kun je vinden op www.olympiacollege.nl. Document Nadere informatie en solliciteren:

Je kunt tot en met donderdag 18 juli 2019 je sollicitatie met CV richten aan mevrouw E. Kunst, directeur Olympia College, via e-mailadres info@olympiacollege.nl.
We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Geplaatst op:
4 juli 2019

Reageer voor:
18 juli 2019

Met ingang van:
1 september 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Olympia College

Deelgemeente:
IJsselmonde

Aantal wtf/fte:
0,8 fte

Salarisschaal:
LB

Dagen:
In overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel