Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Docent(e) economie 1e graad (wtf 1.0 - LC/LD) - Wolfert van Borselen scholengroep

Vanaf schooljaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) met passie voor het vak. In deze fulltime baan geef je bedrijfseconomie/M&O en enkele lessen economie. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent(e) die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente prestaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega's hierbij.

Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 1100 leerlingen (in 2019-2020). In de komende jaren wordt een groei verwacht.

De sluitingstermijn van deze vacature is woensdag 28 augustus 2019.Nadere informatie en solliciteren:
De heer C.P. Wind
Directeur Wolfert Lyceum
Telefoon*: 010 -3 401 440 (school) / 06 - 4169 3060
Mail: pwn@wolfert.nl
*) De school is in de zomervakantie gesloten van woensdag 24 juli t/m dinsdag 27 augustus 2019. Het is wel mogelijk om te mailen of telefonisch contact op te nemen met het 06-nummer. 

Geplaatst op:
4 juli 2019

Met ingang van:
1 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
1,0 FTE

Salarisschaal:
LC/LD

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel