Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 5 - De Boog

ONS VERHAAL


Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS De Boog.
De Boog staat voor een school die als veilige haven de verbinding legt met de wereld. Wij willen de kinderen voorbereiden op hun plek in de maatschappij van nu en straks. Dit maakt dat De Boog een levendige spil in de wijk is.
De Boog staat in de wijk Schiemond, in Delfshaven. De Boog is een kleinschalige school waar leerkrachten, leerlingen en ouders de schoolgemeenschap vormen. De school wil kinderen een veilige en uitdagende leeromgeving bieden waar zij elke dag met plezier kunnen leren. Als een kind zichzelf mag zijn, gaan leren en groeien hand in hand.  De leerkrachten op De Boog leren de kinderen vaardigheden aan om verantwoordelijkheid te nemen en tot een zelfstandige leerhouding te komen. Een belangrijke voorwaarde is dat er de mogelijkheid is om samen en van elkaar te leren. Dit geldt zowel voor leerlingen als voor teamleden!


ONS VERHAAL, JOUW VISIE ALS LEERKRACHT


De school heeft volgend schooljaar acht groepen. Er is veel aandacht voor de brede vorming van leerlingen d.m.v. het aanbod binnen het Verlengd Dag Arrangement en LekkerFit! In alle groepen wordt middels het DIM en de technieken van TEACH like a Champion gewerkt. Daarnaast is er voor technisch lezen een groep doorbroken aanbod, wat betekent dat het aanbod wordt afgestemd op het niveau van iedere leerling ongeacht groep.


WAT MAG JE VAN OBS DE BOOG EN STICHTING BOOR VERWACHTEN?


Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:
• Wij bieden je een uitdagende werkplek aan;
• Gemotiveerde en behulpzame collega’s;
• Een veilige en goede werksfeer;
• Een leuke groep leerlingen;
• De mogelijkheid om in gesprek te gaan over jouw groepsvoorkeur!
• Een lerende school waar je als leerkracht mee kan denken in de schoolontwikkelingen;


WAT WE VAN JOU VERWACHTEN?


Wij zoeken een leerkracht die zelfstandig en effectief zijn onderwijs durft vorm te geven, hierop kan reflecteren en goed kan samenwerken in een dynamisch team.
Wij zoeken iemand die:
• mee wil bouwen aan de schoolontwikkeling;
• zichzelf wil blijven ontwikkelen;
• gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen;
• een open houding heeft naar collega’s, ouders en leerlingen;
• ouders als partner ziet in de ontwikkeling van hun kind;
• affiniteit (en ervaring) heeft met het lesgeven aan onze doelgroep;
• mee wil werken aan het vergroten van het eigenaarschap van het kind;
• het DIM goed in de vingers heeft;
• kennis of affiniteit heeft met de werkwijze van TEACH like a Champion;
• die flexibel is en denkt in oplossingen;
• ouders bij de school kan en wil betrekken en hen als partner van de school ziet;
• een teamplayer is en samen onderwijs aan onze kinderen wil vormgeven;
• reflectief is naar haar/zijn handelen en dat van anderen.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar sollicitatie@stichtingboor.nl. Wil je eerst meer informatie over de school en de functie dan kun je contact opnemen met  Angelique Snoei- Baan (directeur), 010-4780808 of 06-38685512 of Hayat Lbarkani (locatieleider),  06- 51495373.  Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.

Geplaatst op:
4 juli 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Boog

Deelgemeente:
Delfshaven