Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht groep 6 - De Notenkraker

De kinderen van groep 6a van OBS De Notenkraker zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een ervaren juf of meester voor twee dagen. Hun eisen:

1. streng doch rechtvaardig

2. kinderen goed iets kunnen leren

3. supporter van Feyenoord

De directie wil graag dat je een PABO-diploma hebt en dat je stressbestendig bent. Op school zijn we bezig met de invoering van De kunst van het lesgeven en met PBS.

De school staat in de Hoogvlietse wijk Oudeland en is gevestig in de multifunctionele accommodatie Villa Vonk. Daarin werken we samen met SBO Hoogvliet en met KindeRdam. Kortom: een zeer dynamische omgeving!

Kijk op onze site: www.denotenkraker.nl
Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
 Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.
Wil je meer weten over de functie of de school, neem dan contact op met: basisschool@denotenkraker.nl of bel naar Rob van den Berg, directeur: 06-22938436

Geplaatst op:
9 juli 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
29 augustus 2019

Werving:
Intern en extern

School:
De Notenkraker

Deelgemeente:
Hoogvliet

Aantal wtf/fte:
1.0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel