Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Onderwijsassistent SBO - Openbare Daltonschool Overschie

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie zoeken per direct een  zelfstandige onderwijsassistent in een nieuw te starten groep 1/2/3 van het SBO. Wil je deze uitdaging met ons aangaan, ben jij die onderwijsassistent die ervaring heeft in het speciaal basisonderwijs of er affiniteit mee heeft en die bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@stichtingboor.nlNadere informatie en solliciteren:
De Openbare Daltonschool Overschie heeft naast het reguliere basisonderwijs ook een afdeling voor speciaal basisonderwijs ( voorheen: SBO Cornelis Leeflang). Dit  is de enige SBO voorziening  in de wijk Overschie.  Om de onderwijskwaliteit van het SBO te waarborgen willen wij de kinderen de juiste begeleiding geven en extra handen in de groep inzetten ter ondersteuning van de leerkracht.
We willen graag ons team versterken met een enthousiaste onderwijsassistent die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een positieve instelling de leerkracht wil ondersteunen,  aan kleine groepen les wil geven en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst. 
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer.
Als je wat meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om ons onderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school, 0102450405 / 0628249899.
We zien je sollicitatie met plezier tegemoet.

Geplaatst op:
9 augustus 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 september 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
Overschie

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
04

Dagen:
ma t/m vrij

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel