Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht onderbouw SBO - Openbare Daltonschool Overschie

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie zoeken met ingang van volgend schooljaar  een fulltime leerkracht groepsleerkracht  voor het SBO. Wij zijn op zoek naar een collega die met ons een nieuw te starten onderbouw groep ( kleuters en groep 3) vorm wil geven. Wil je deze uitdaging met ons aangaan? Ben jij die leerkracht die ervaring heeft in het speciaal basisonderwijs of er affiniteit mee heeft en die bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@stichtingboor.nlNadere informatie en solliciteren:
De Openbare Daltonschool Overschie heeft naast het reguliere basisonderwijs ook een afdeling voor speciaal basisonderwijs ( voorheen: SBO Cornelis Leeflang). Dit  is de enige SBO voorziening  in de wijk Overschie.  We willen ons team versterken met een enthousiaste leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een positieve instelling de kinderen les wil geven en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst.
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer.
Als je wat meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om ons onderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school, 0102450405 / 0628249899.
We zien je sollicitatie met plezier tegemoet, je kunt deze sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Geplaatst op:
9 augustus 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 september 2019

Werving:
Intern en extern

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
Overschie

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
L11

Dagen:
ma t/m vrij

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel