zoeken

terug naar lijst

Leerkracht Groep 5 bij OBS De BOOG - De Boog

Ons verhaal

 

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS De Boog
De Boog staat voor een school die als veilige haven de verbinding legt met de wereld. Wij willen de kinderen voorbereiden op hun plek in de maatschappij van nu en straks. Dit maakt dat De Boog een levendige spil in de wijk is.
De Boog staat in de wijk Schiemond, in Delfshaven. De Boog is een kleinschalige school waar leerkrachten, leerlingen en ouders de schoolgemeenschap vormen. De school wil kinderen een veilige en uitdagende leeromgeving bieden, waar zij elke dag met plezier kunnen leren. Als een kind zichzelf mag zijn, gaan leren en groeien hand in hand. De leerkrachten op De Boog leren de kinderen vaardigheden aan om verantwoordelijkheid te nemen en tot een zelfstandige leerhouding te komen. Een belangrijke voorwaarde is dat er de mogelijkheid is om samen en van elkaar te leren. Dit geldt zowel voor leerlingen als voor teamleden!
De school heeft volgend schooljaar acht groepen. Er is veel aandacht voor de brede vorming van leerlingen dmv het aanbod binnen het Verlengd Dag Arrangement en LekkerFit! In alle groepen wordt middels het DIM en de technieken van TEACH like a Champion gewerkt. Daarnaast is er voor een aantal domeinen een groep doorbroken aanbod.
Wat zoeken wij:
- Een collega met affiniteit (en ervaring) met het lesgeven aan onze doelgroep;
- Een collega die graag samenwerkt met haar/zijn collega’s;
- Een collega die mee wil werken aan het vergroten van het eigenaarschap van het kind;
- Een collega die het DIM goed in de vingers heeft;
- Een collega met (kennis van of) affiniteit met de werkwijze van TEACH like a Champion;
- Een collega die flexibel is en denkt in oplossingen;
- Een collega die ouders bij de school kan en wil betrekken en hen als partner van de school ziet;
- Een collega die een teamplayer is en samen onderwijs aan onze kinderen wil vormgeven;
- Een collega die reflectief is naar haar/zijn handelen en dat van anderen.

 


Wat kan je van OBS De Boog en Stichting BOOR verwachten?

 

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO, dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:
• Wij bieden je een uitdagende werkplek aan;
• Gemotiveerde en behulpzame collega’s;
• Een veilige en goede werksfeer;
• Een leuke groep leerlingen;
• De mogelijkheid om in gesprek te gaan over jouw groepsvoorkeur!
• Een lerende school waar je als leerkracht mee kan denken in de schoolontwikkelingen.

 


Wat we van jou verwachten?

 

Wij zoeken een leerkracht die zelfstandig en effectief zijn onderwijs durft vorm te geven, hierop kan reflecteren en goed kan samenwerken in een dynamisch team. Wij zoeken iemand die:
• mee wil bouwen aan de schoolontwikkeling;
• zichzelf wil blijven ontwikkelen;
• gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen;
• een open houding heeft naar collega’s, ouders en leerlingen;
• ouders als partner ziet in de ontwikkeling van hun kind.Nadere informatie en solliciteren:
Spreekt deze uitdaging jou aan, neem dan contact op met Hayat Lbarkani voor meer informatie. Of stuur meteen jouw motivatiebrief en CV naar sollicitatie@stichtingboor.nl 

Geplaatst op:
3 september 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Boog

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0.8

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel