zoeken

terug naar lijst

groepsleerkracht bovenbouw - Passe-Partout

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder obs Passe-Partout.  

OBS Passe-Partout is een school in de nieuwbouwwijk Nesselande. Wij zijn gehuisvest in 2 locaties. 1 met RK bs Het Tangram, waarmee we het gebouw delen en een andere locatie in noodlokalen voor de bovenbouw aan de Zevenhuizerplas. De school heeft zich ontwikkeld tot een school met een duidelijk profiel wat uniek is in Nederland. Wij zijn Tweetalig en de onderwijsactiviteiten worden voor 30-50% in het Engels gegeven. Dit is verbonden met het onderwijs ontwerpen, wat we in thema’s doen gebaseerd op de doelen(tules) van het SLO.

De hoogbegaafde kinderen, de “Da Vinci-groep”, kunnen daarmee ook extra uitgedaagd worden. Wij hebben op onze school vakbekwame leerkrachten die alle kinderen goede effectieve instructies kunnen geven.

 

 

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht

 

Gezien ons schoolprofiel verwachten wij ambitieuze, autonoom denkende leerkrachten die niet alleen les willen geven, maar ook willen meedenken aan de vormgeving van nog beter onderwijs.

Ben jij iemand die dat wil en kan en ook redelijk Engels spreekt, dan  is onze school geknipt voor je.

 

 

Wat mag je van obs Passe-Partout en Stichting BOOR  verwachten?

 

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht  bovenbouw faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

 • Een native speaker die het Engels ondersteunt op de school
 • Expertgroepen die meedenken over de inhoud van ons onderwijs
 • Goede ICT-voorzieningen en een modern netwerk
 • Snappet
 • Begeleiding voor startende leerkrachten
 • Heldere en duidelijke communicatiestructuur

 

 

Wat we van jou verwachten

 

Een leerkracht  op onze school kan geen 13 in een dozijn leerkracht zijn, want we verwachten:

 • Leerkrachten die het EDI-model kunnen toepassen;
 • Leerkrachten die Engels durven spreken en zich tot minimaal B2 niveau willen ontwikkelen;
 • Leerkrachten die zich ontwikkelen met en van elkaar op schoolniveau;
 • Leerkrachten die feedback geven en durven ontvangen;
 • Leerkrachten die kennis hebben van hoogbegaafde kinderen;
 • Leerkrachten met ICT-vaardigheden.

 Nadere informatie en solliciteren:
is te verkrijgen bij Ronald.pieck@obspassepartout.nl of 0620409400. Direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Geplaatst op:
3 september 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Passe-Partout

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
1

Salarisschaal:
L11 of L10

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel