terug naar lijst

Groepsleerkracht SBO groep 7/8 - Openbare Daltonschool Overschie

Wij, het team van de Openbare Daltonschool Overschie zoeken met ingang van 1 augustus (volgend schooljaar) een groepsleerkracht voor drie dagen in groep 7/8 van onze SBO afdeling.

 

De Openbare Daltonschool Overschie heeft naast het reguliere basisonderwijs ook een afdeling voor speciaal basisonderwijs. Dit  is de enige SBO voorziening  in de wijk Overschie. We willen graag ons team versterken met een enthousiaste leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat en vanuit een positieve instelling de kinderen les wil geven en met het team verder wil bouwen aan de schooltoekomst. Je zal les geven aan een groep 7/8 van maximaal 15 leerlingen. Er is ondersteuning in de vorm van een onderwijsassistent mogelijk.

 

Wat kan je van de Openbare Daltonschool Overschie en Stichting BOOR  verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

Op onze school:

  • Kan je meedoen aan de daltonopleiding
  • Kan je je certificaat Kanjertraining behalen
  • Kan je je certificaat Radar training behalen

De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te bereiken met fiets, auto of openbaar vervoer.Nadere informatie en solliciteren:
Ben jij die leerkracht die ervaring heeft in het speciaal basisonderwijs of er affiniteit mee heeft? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Als je meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om ons onderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school, 010-2450405 / 06-28249899.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie en C.V. naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Geplaatst op:
28 april 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,6

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel