terug naar lijst

docent engels - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Wij zoeken voor de locatie vmbo voor sport en dans een docent Engels met een passie voor het VMBO. Voor het aankomend schooljaar hebben wij een vacature voor 0,7 FTE. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste betrekking. De uren zitten voornamelijk in de bovenbouw van het VMBO basis en kader. Ervaring met examenklassen is daarom een pre.

We zijn op zoek naar professionals die voorbeeldgedrag laat zien, affiniteit hebben met onze sportieve leerlingen en zelf ook affiniteit hebben met sport of dans.

Wat bieden we je? Een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent kunt ontwikkelen. Op alle locaties staat een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs.

We zorgen voor een goed inwerkprogramma, werken bij Thorbecke betekent dat je door een andere collega die onze organisatie goed kent wordt begeleid. We vinden het belangrijk dat je je al snel thuis voelt.Nadere informatie en solliciteren:
Tijdens de sollicitatieprocedure voeren we graag kennismakingsgesprekken met kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan maken we snel een afspraak.

Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

Contactpersoon: Avalon van Binsbergen, recruiter namens TVO en bereikbaar op 0614973767
U kunt via Meesterbaan solliciteren.

Geplaatst op:
24 juni 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
0,7

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel