terug naar lijst

De Meridiaan - Leerkracht groep 5 (1,0 fte) - De Meridiaan

School in de wijk Oosterflank

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs De Meridiaan. Onze kleinschalige buurtschool, gevuld met kleine groepen, is gelegen in de wijk Oosterflank, een gemêleerde, multi culturele wijk in Rotterdam.

 

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht

 

‘Op De Meridiaan durf je ervoor te gaan’, dat is ons motto. Obs De Meridiaan is een school in ontwikkeling. Er wordt met een gemotiveerd team gewerkt aan het versterken van het onderwijs. Dat doen we vanuit onze kernwaarden ‘vertrouwen, lef, plezier en samen’.

We zijn op zoek naar een positieve, pro-actief ingestelde collega, die het als een uitdaging ziet om samen met het team verder te werken aan doorgaande lijnen op het gebied van pedagogisch-didactisch handelen, die staat voor kwaliteit en die hart heeft voor kinderen die soms nét wat extra’s nodig hebben.

 
Wat kan je van Obs De Meridiaan verwachten?

 

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijs-vormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO, dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

  • Een relatief klein, gezellig team met de neuzen dezelfde kant uit;
  • Een enthousiaste directie, die staat voor haar mensen;
  • Een duidelijke, bijzondere schoolkoers waar we graag meer over willen vertellen.
  • Veel samen leren en ontdekken!
 
Wat we van jou verwachten
  • Fulltime inzetbaar voor groep 5;
  • Een positieve instelling;
  • Kennis van en liefst ervaring met het EDI model;
  • Een behaald Pabo-diploma;

 

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

 

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch. Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school.

 

Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst. Reageren of vragen?  Neem contact op via sollicitatie@stichtingboor.nl.
Geplaatst op:
24 juni 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
De Meridiaan

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0 fte

Salarisschaal:
L10

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel