terug naar lijst

Docent Economie & Ondernemen bij VSO Het Passer College locatie Overschie Praktijkgericht onderwijs - VMBO BB en VMBO KB - De Piloot

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder VSO Het Passer College.

 

Het Passer College
Het Passer College biedt kwalitatief goed onderwijs, geeft de leerlingen het gevoel dat zij gezien en gekend worden, zorgt ervoor dat de leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot een waardevol lid van de maatschappij en geeft leerlingen de kans een diploma en/of (branche-)certificaten te behalen. Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering. Kwalitatief goed onderwijs wordt geboden door een zorgvuldige afstemming van leermogelijkheden, planmatig handelen en interventies. Door middel van nauwkeurig volgen, observeren en onderwijs geven wordt toegewerkt naar een situatie waarin de leerling zelfgrip krijgt op de omgeving op school en thuis. Uiteraard sluit dit aan bij jouw visie! Ook jij werkt vanuit een positieve benadering en onderschrijft dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Meer info over het Passer College vind je op: www.hetpassercollege.nl.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én geweldige leerlingen.
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • CAO-PO salarisschaal 11; Locatie Overschie, Praktijkgerichtonderwijs, VMBO BB en VMBO KB; 0,6 fte
 • Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers.
 • Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering.

  Wat neem je mee
 • Een PABO bevoegdheid of 2e graads.
 • Je geeft de leerlingen een veilig en vertrouwd gevoel en je werkt vanuit een coachende en begeleidende visie.
 • Je helpt de leerlingen belangrijke stappen te zetten in hun ontwikkeling waardoor ze iedere dag een beetje vooruitgaan.
 • Collegialiteit, flexibiliteit, geduld en relativeringsvermogen.
 • Bonuspunten als je ervaring hebt in het speciaal onderwijs.
 • Kennis en affiniteit met Autisme Spectrum, depressieve klachten en/of een angststoornis.

  Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?
  Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen met Ilona de Been (afdelingsleider) via: 010-2094100 (optie 2). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Remy Mensingh (corporate recruiter) via: 06 - 5105 3983. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.Geplaatst op:
17 juli 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 oktober 2020

School:
De Piloot

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,6 fte

Salarisschaal:
L11

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband