terug naar lijst

Leerkracht Onderbouw (locatie Rotterdam Het Nieuwe Westen) - De Vierambacht

Welkom op Obs de Vierambacht! Een Lekker Fit!, IKEI en Earlybird school in het Nieuwe Westen van Rotterdam. Wij zijn een gemengde school verspreid over 2 locaties. Ieder kind is uniek en wij sluiten hierop aan door gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden. Jij bent iemand die ons team komt versterken in onze huidige en toekomstige onderwijsontwikkeling. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een gemengd, bruisend team. Een team dat de aankomende schooljaren de puntjes op de i gaat zetten.

 

Jij bent een groepsleerkracht in de onderbouw met:

  • Een afgeronde Pabo-opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met de Engelse taal

Je bent flexibel en in staat om snel te kunnen schakelen. Je bent enthousiast en laat dit ook zien en voelen aan leerling, ouders en team. Je bent een teamspeler die initiatief neemt. Jij zorgt voor een fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen!


Wij bieden jou:
De vacature is voor een werktijdfactor van 1,0 met salarisschaal 10 of 11. Wij zorgen voor een ‘maatje’ die samen met jou de beginperiode op onze school doorloopt en je krijgt, om je te ondersteunen, een klassenobservatie. Je doet mee met de studiedagen die vanuit de school wordt aangeboden.

 

Waar ga je werken:

Welkom nieuwe juf/ meester in de onderbouw! Wij zijn hartstikke blij met jouw komst. Wij hebben momenteel 5 kleutergroepen verdeeld over 2 locaties. Wij werken met een jong en fris team en zijn op zoek naar een enthousiaste onderbouw leerkracht die creatief is in het aanbieden van onderwijs. Wij werken nauw samen en staan voor elkaar klaar. Wij zijn voorstander van bewegend en ontdekkend leren. Komend schooljaar nemen wij onze taal- en rekenonderwijs nog eens goed onder de loep. Wat is nu echt belangrijk en hoe stoom je een kleuter klaar voor groep 3? Onze leerlingen zijn actief, gemotiveerd en gebruiken de leertijd effectief.

 

Ben jij de groepsleerkracht die wij zoeken?
We ontvangen graag jouw sollicitatie. Stuur je C.V. en je motivatiebrief naar: sollicitatie@stichtingboor.nl 

Wil je eerst meer informatie, of heb je nog een aantal vragen, neem dan contact op met:

Tamara Kuzmanovic, bouw/ zorgcoördinator 1-2: t.kuzmanovic@devierambacht.nl

 

We komen graag met je in gesprek!
Geplaatst op:
23 juli 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
De Vierambacht

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
bespreekbaar van 0,6 tot 1,0 fte

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel