terug naar lijst

Groepsleerkracht (onderbouw), Openbare Montessorischool Jacob Maris, Rotterdam (1,0 wtf) - Jacob Maris

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs, (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder de Jacob Maris.


Jacob Maris

Jacob Maris is een openbare Montessoribasisschool (OMBs). Een kleine school in de grote stad, waar kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen. De school is een samenleving in het klein.
De school is aangesloten bij Early Bird. Dit is een programma voor natuurlijk Engels op basisscholen:
Meer, vroeger en beter Engels. Daarnaast is de Jacob Maris ook een Minervaschool, waarbij we onderwijs aanbieden voor kinderen die meer kunnen.
De Kernwaarden van de Jacob Martis zijn: Verbinding, plezier en verantwoordelijkheid.Voor meer informatie over de school verwijzen we je graag door naar: https://jacob-maris.nl/ 

Wat heeft Jacob Maris jou te bieden?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen. BOOR biedt mogelijkheden om je zowel horizontaal als verticaal te kunnen ontwikkelen.

De OMBs Jacob Maris biedt verder:

  • Een klein, gemotiveerd en gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én geweldige leerlingen.
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Grote ouderbetrokkenheid.

 

Wat neem je mee?

  • Je bent in bezit van een afgeronde PABO-diploma en hebt een warm hart voor kleuters.
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met het Montessori onderwijs en bent evt. bereid de Montessori opleiding te gaan volgen. 
  • Je bent flexibel en in staat om snel te kunnen schakelen. Je bent een teamspeler die initiatief neemt. Jij zorgt voor een fijne sfeer waar kinderen zich veilig voelen!
  • Je bouwt en onderhoudt een goede relatie met de betrokken ouders, externe partners, de leerlingen en de collega's om te zorgen voor een goede samenwerking en een prettig en veilig leerklimaat.

Hoe verder?

Wil je direct solliciteren? Zie jij jezelf in deze functie en ga je graag deze uitdaging aan? Mail dan je motivatiebrief en CV naar: sollicitatie@stichtingboor.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Remy Mensingh (corporate recruiter) via 06 - 5105 3983.
Geplaatst op:
27 juli 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Jacob Maris

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Dagen:
Bespreekbaar

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel