terug naar lijst

Leerkracht groep 1 / 2 - Delfshaven

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Delfshaven. OBS Delfshaven is gelegen in het midden van de wijk Coolhaven-eiland vlak bij metrostation Coolhaven. De school bestaat uit ongeveer 180 leerlingen verdeeld over 8 klassen.

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht

Alle leerlingen zijn in principe welkom bij ons, omdat wij insteken op passend onderwijs. Als inclusieve school staan wij voor nabij onderwijs. Regulier als het kan, speciaal waar nodig.

Het team van OBS Delfshaven wil het beste onderwijs bieden in Delfshaven. Dat doen wij door het creëren van een uitdagende leeromgeving, door ons te richten op maximale onderwijsresultaten en door de talenten van de leerlingen in de meest brede zin te herkennen en te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar.

 

Leerlingen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze omkijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Bij ons op school betekent dit dat wij het welbevinden van leerlingen hoog in het vaandel hebben staan. Naast onze verantwoordelijkheid maken wij leerlingen bewust van hun eigen verantwoordelijkheid, het leerproces en sociale ontwikkeling. Binnen een goed pedagogisch leef- en werkklimaat stellen wij grenzen aan het gedrag. Dat geldt niet alleen voor leerlingen, maar ook voor het team en de ouders.

 

Sterk door verbinding

Wij leren onze leerlingen  om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden ze  wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen biedt. Respect is daarom een belangrijke waarde bij ons op school. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bereiken werkt OBS Delfshaven nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van leerlingen in de breedste zin van het woord.

 

Wat kan je van OBS Delfshaven en Stichting BOOR verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

 

 • Wij bieden je een uitdagende werkplek aan;
 • Gemotiveerde en behulpzame collega’s;
 • Een veilige en goede werksfeer;
 • De mogelijkheid om in gesprek te gaan over jouw groepsvoorkeur!
 • Een lerende school waar je als leerkracht mee kan denken in de schoolontwikkelingen;
 • Schaal L10

 

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken een leerkracht die zelfstandig en effectief zijn onderwijs durft vorm te geven, hierop kan reflecteren en goed kan samenwerken in een dynamisch team. Wij zoeken iemand die:

 • mee wil bouwen aan de schoolontwikkeling;
 • zichzelf wil blijven ontwikkelen;
 • gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen;
 • een open houding heeft naar collega’s, ouders en leerlingen;
 • ouders als partner ziet in de ontwikkeling van hun kind.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar sollicitatie@stichtingboor.nl 

 

De leerlingen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst!
Geplaatst op:
14 september 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Delfshaven

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,4

Dagen:
do en vrij (niet flexibel)

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel