terug naar lijst

Groepsleerkracht, groep 1-2 - Andries van der Vlerkschool

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder basisschool Andries van der Vlerk. OBS Andries van der Vlerk is een basisschool in de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Als “Lekker FIT! School” vinden wij het belangrijk dat de leerlingen een gezonde levensstijl ontwikkelen. Sinds twee jaar zijn wij ook “Covey school”.
De “zeven gewoonten” staan centraal, om de intrinsieke motivatie van leerlingen te ontwikkelen als het gaat om gedrag en het individuele leerproces en voor te bereiden op de uitdagingen die zij in hun leven tegen gaan komen. Meer informatie over de school kun je vinden op: https://andriesvandervlerk.nl/.

Wat heeft de Andries van der Vlerk te bieden?

 • Een leuk, klein en gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én 24 geweldige kinderen!
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling, WTF 1,0 en salaris is afhankelijk van ervaring en ingeschaald in CAO-PO salarisschaal 10.
 • Kwaliteit waarborgen en ontwikkelingsmogelijkheden!
 • Voor als je met de auto komt; altijd een parkeerplaats in de buurt, zonder parkeerkosten

  Wat neem je mee?
 • Je beschikt natuurlijk over een PABO diploma, het liefst aangevuld met aanvullende opleidingen/cursussen.
 • Je onderschrijft de visie van de school en je hebt een positieve en onderzoekende mindset.
  Je bent een teamplayer en gericht op het hele ontwikkelingsproces wat leerlingen doorlopen gedurende hun basisschoolperiode.
 • Dat je trakteert wanneer je jarig bent.
 • Je vindt het een uitdaging om te bouwen aan de school en je inbreng te geven aan de verbeterprocessen die lopen.
 • Je krijgt van ons bonuspunten als je bekwaam bent in het werken met Parnasyss, EDIM, groepsplannen, handelingsplannen of bereid bent dit te leren.

Hoe verder?
Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of inhoudelijke vragen kun je bellen met Anneke van Ooijen (interim-directeur) via: 010-2950905 en a.vanooijen@boorrotterdam.nl.
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure kun je bellen en appen met Remy Mensingh (corporate recruiter) via: 06 – 5105 3983. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.
Geplaatst op:
28 oktober 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 januari 2021

School:
Andries van der Vlerkschool

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
10

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel