terug naar lijst

Docent(e) beeldende vorming en D&P - Wolfert Lansing

Binnen het huidige team van Wolfert Lansing is een vacature beschikbaar voor een ‘1000-poot’!

 

Wolfert Lansing is op zoek naar een docent(e) met diverse kwaliteiten en uitmuntende ‘21st century skills’.

 

Vanaf januari 2021 is 0,42 fte beschikbaar voor het vak Beeldende Vorming voor de leerjaren één en twee van het VMBO. Indien je interesse hebt en solliciteert naar deze functie gaan wij er vanuit dat je vanaf 1 augustus beschikbaar bent voor minimaal 0,8 fte. Gezien de groei van de school verwacht Wolfert Lansing dat er volgend jaar nog meer uren beschikbaar zijn. Vanaf het nieuwe schooljaar 2021-2022 wordt de aanstelling uitgebreid met vakken uit het segment Dienstverlening en Producten (D&P), waaronder bijvoorbeeld: fotografie, multimedia en producten maken, vormgeving en typografie, producten maken en verbeteren. Maar ook het vak ‘Technology’, zal verder vormgegeven moeten worden en hier komen dan de ‘21st century skills’ aan bod, waaronder bijvoorbeeld ‘programmeren’, ‘3D-printen’, Robotica enz.

 

Voor de onderbouw zijn wij op zoek naar een docent die het vak ‘Beeldende Vorming’ en ‘Technology’ in het Engels kan aanbieden. De vakken die onder ‘Dienstverlening en Producten’ vallen worden in het Nederlands en alleen in de bovenbouw (3e en 4e klassen) van het vmbo aangeboden.

 

Bij voorkeur is Wolfert Lansing op zoek naar bevoegde 1ste of 2de graad docenten, maar aankomende docenten die nu in het laatste studiejaar van hun opleiding zitten kunnen vanzelfsprekend ook solliciteren. Sollicitatiebrieven in het Engels geschreven wordt op prijs gesteld. Ervaring binnen het vmbo en in het lesgeven aan examenklassen is een pré.Document Nadere informatie en solliciteren:
Meer informatie over de vacature, de school en het loopbaanperspectief binnen de scholengroep is te vinden op wolfert.nl/lansing. Neem bij vragen contact op met Denise den Hertog (dhi@wolfert.nl). Je kunt jouw sollicitatiebrief met cv z.s.m. mailen naar sollicitatiewla@wolfert.nl

Geplaatst op:
11 november 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 januari 2021

School:
Wolfert Lansing

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,42 - 0,8

Salarisschaal:
n.t.b.

Dagen:
n.t.b.

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel