terug naar lijst

Docent Frans - Hugo de Groot

Gezocht: een enthousiaste docent Frans (0,4 - 0,6 fte)

 

Onze school

OSG Hugo de Groot is een school voor mavo, havo en vwo. Binnen het vwo bieden wij zowel atheneum als gymnasium aan. Daarnaast hebben we een ISK, waar leerlingen die nog maar kort in Nederland wonen, kennismaken met het Nederlandse onderwijs.

Op Hugo de Groot zijn we betrokken met elkaar. Het zit in ons DNA om niet alleen naar onszelf te kijken en er voor anderen te zijn. Onze docenten en onze leerlingen kennen elkaar, we zijn hecht en niemand wordt buitengesloten. En we geven ook wat terug aan de maatschappij: onze leerlingen houden daar voor de rest van hun leven mooie herinneringen aan over.

De Hugo de Groot biedt veel begeleiding aan nieuwe collega’s. Wij bieden begeleiding vanuit de sectie, vanuit onze coaches, vanuit ons managementteam en ons zorgteam. Daarnaast is er veel intervisie, zodat nieuwe collega’s snel bekend zijn met de sfeer en de cultuur op de Hugo de Groot.

 

Wie zoeken wij?

OSG Hugo de Groot zoekt een enthousiaste docent Frans. Wij zijn voor de onder- en bovenbouw op zoek naar een bevlogen en ambitieuze docent Frans. Je bent een gedreven docent met een positieve houding die onze leerlingen weet te motiveren het beste uit henzelf te halen. Je legt de lat voor jezelf en je collega's hoog zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Je komt te werken in een hechte vakgroep met bevlogen en betrokken collega’s die van en met elkaar willen leren.

 

Het betreft een vacature 0,4 tot 0,6 fte, tijdelijk tot en met het einde van dit schooljaar met uitzicht op een vast dienstverband. Wij nodigen zowel 1e als 2e graads docenten uit om te solliciteren, de lessen zijn overwegend in het 2e graads gebied. Ook studenten die een opleiding volgen tot het docentschap Frans vragen wij om te solliciteren. Wij zoeken een docent die op maandag 10 januari of zo spoedig mogelijk daarna kan starten.

Wat vragen wij?

 

Een collega die:

  • over een relevant diploma beschikt, bij voorkeur met een onderwijsbevoegdheid en anders bereid is deze alsnog te behalen.
  • goed kan omgaan en prettig kan communiceren met onze leerlingen.
  • oog heeft voor de individuele behoeften van leerlingen en leerlingen verder willen brengen in de persoonlijke ontwikkeling.
  • zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegd is.

 

Wat bieden wij?

Een fijn team van ongeveer 85 collega’s dat samen ervoor zorgt dat de leerlingen elke dag goed onderwijs krijgen in een prettige sfeer en in een veilig en mooi gebouw. Ervaring met de doelgroep leerlingen of soortgelijke werkzaamheden is een pre. Afhankelijk van bevoegdheid, kennis en ervaring wordt de functie als LB of LC gewaardeerd.

Nadere informatie en solliciteren:
U kunt tot en met zondag 28 november a.s. uw schriftelijke sollicitatie met CV richten aan dhr. J. Perdaan, directeur OSG Hugo de Groot, via e-mailadres secretariaat@osghugodegroot.nl. Voor meer informatie over de functie en procedure kunt u contact opnemen met dhr. J. Perdaan via j.perdaan@osghugodegroot.nl of 010 – 283 11 66. De sollicitatiegesprekken zullen zoveel mogelijk in de week van 29 november tot en met 3 december plaatsvinden.
Website: www.osghugodegroot.nl
Tel: 010 – 283 11 66

Geplaatst op:
16 november 2021

Reageer voor:
29 november 2021

Met ingang van:
Per direct

School:
Hugo de Groot

Deelgemeente:
Charlois

Aantal wtf/fte:
0.4 - 0.6 fte

Salarisschaal:
afhankelijk van werkervaring en bevoegdheid

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel