terug naar lijst

Docent Engels tweedegraads - Wolfert College

Wolfert College zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar 2024-2025 een docent Engels met een tweedegraads lesbevoegdheid (1,2 fte). Het betreft een vacature met uitzicht op vast dienstverband. Op deze functie is de arbeidsmarkttoelage van toepassing.

 

 

Wolfert College is een veilige, dynamische Rotterdamse binnenstad school voor mavo/havo/vwo en ISK leerlingen. In een uitstekende sfeer gaan leerlingen uit vele culturen op een respectvolle manier met elkaar en hun omgeving om. Duidelijkheid en structuur gaan hand in hand met persoonlijke aandacht, uitstekende begeleiding en uitdagend onderwijs. 

 

Wat maakt ons uniek?
Bij Wolfert College gaan we verder dan alleen het overdragen van kennis; we streven naar het ontwikkelen en aanwakkeren van vaardigheden die veel verder reiken dan de grenzen van het klaslokaal. We dagen onze leerlingen uit om vrij te denken, kritisch te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en te groeien als individuen in een wereld die voortdurend in beweging is.

Wij bieden onderwijs aan dat passend is voor de toekomst, betekent dat leerlingen de gelegenheid krijgen wereldwijs, ondernemend, leergierig en flexibel te zijn. En dat is precies wat Wolfert College doet. De school wil meer en veelzijdiger zijn dan een leerinstituut.

Wat zoeken we in jou:

  • je bent didactisch sterk en staat open voor vernieuwing en ontwikkelingen;
  • je bent goed in klassenmanagement;
  • je bent creatief in het uitvoeren van het lesprogramma, de lesstof weet jij goed over te brengen;
  • je begeleidt en coacht de leerlingen bij het behalen van hun leerdoelen en weet het maximale uit een leerling te halen;
  • je draagt zorg voor een veilige leeromgeving en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • je bent in staat met leerlingen, ouders en collega’s op niveau te communiceren;
  • je digitale vaardigheden zijn up-to-date.


Wat bieden wij:
Bij Wolfert College investeren we niet alleen in onze leerlingen, maar ook in jou. Met een innovatieve en initiatiefrijke werkomgeving en een fantastisch team om mee samen te werken, bieden we jou de ruimte om te groeien als docent en coach. Opleidingsmogelijkheden, professionele ontwikkeling, een prettige en open werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden maken deel uit van het pakket.



Nadere informatie en solliciteren:
Jouw curriculum vitae en motivatiebrief in pdf-format mail je naar G.J. van Melick, directeur Wolfert College via gme@wolfert.nl. Wij streven naar een snelle afhandeling van onze sollicitatie procedure en daarom zullen we onze uiterste best doen om de gesprekken zo spoedig mogelijk in te plannen.

Voor eventuele inhoudelijke vragen neem je contact op met de heer G.J. van Melick via gme@wolfert.nl.

Geplaatst op:
12 maart 2024

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2024

School:
Wolfert College

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,2

Salarisschaal:
LB

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel