terug naar lijst

Docent Natuurkunde - De Hef

De Hef zoekt wegens het vertrek van een collega en gelet op de ambities van de school een docent voor schooljaar 2024-2025:

 

Natuurkunde VMBO-onderbouw/ bovenbouw (0,5 FTE tot 1,0 FTE)

  

Onze school

De Hef is een openbare VMBO-school op een bijzondere locatie in Rotterdam Zuid. Waar de drie focuswijken samenkomen, vind je ons moderne pand. Hier bieden wij onderwijs in de sectoren Techniek (PIE en BWI), Economie & Ondernemen, Zorg & Welzijn en hebben wij een ISK-afdeling. Met elkaar geven we iedere dag inhoud en betekenis aan onze kernwaarden Verbinding, Aandacht, Kwaliteit en Veiligheid.

 

Onze scholengroep

De Hef is onderdeel van SNZ en valt onder Stichting BOOR. Samen met de Hugo de Groot, het Olympia College en het Einstein Lyceum vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd. Nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven.  

Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen. Om dit te realiseren zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid. Dat vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?

       

Wat zoeken wij?

De Hef zoekt een natuurkunde docent, startdatum is in overleg met sollicitant.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt binnen de Hef om de basis op orde te krijgen. Dat is uitstekend gelukt. In de volgende fase willen we ons richten op een verder onderwijskundige verdieping en doorontwikkeling van de verschillende sectoren. Natuurlijk met behoud van alles wat al heel erg goed gaat.

 

We vragen van de nieuwe natuurkunde docent in ieder geval:

 

  • Een bevoegd docent natuurkunde, of studerend hiervoor.
  • Je bent in staat om vernieuwend onderwijs aan te bieden en door te ontwikkelen.
  • Je bent pedagogisch sterk en in staat om vanuit de relatie met onze leerlingen te werken. Je geeft de leerlingen nooit op.
  • De competenties waarover je beschikt en die je inzet zijn doorzettingsvermogen, geduld, creativiteit, humor en relativeringsvermogen.
  • Je werkt graag in teamverband.
  • Ook vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met een multiculturele leerlingenpopulatie in een grootstedelijke omgeving en dat je van nature in staat bent de identiteit en waarden van de Hef voor het voetlicht te brengen.

Positionering van de functie

Je verzorgt de lessen natuurkunde voor onze onderbouw en of bovenbouw basis, kader en of Mavo. Je zorgt daarbij voor een prettig leerklimaat en werkt aan een goede relatie met de leerlingen.

 

Wat hebben wij te bieden?

Een functie voor 0,5 tot 1,0 fte binnen een collegiaal team. Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling passend bij jouw opleiding en  werkervaring, conform CAO VO

  

Solliciteren

Je kunt sollicitatie met CV richten aan de heer Rida el Mes-Ouli, afdelingsleider van De Hef, via e-mailadres r.elmesouli@rvcdehef.nl. Bij hem kun je ook terecht voor een eventuele verdere toelichting en nadere informatie.

Deze procedure wordt zowel intern als extern uitgezet.

 

Website: www.rvcdehef.nl

Tel: 010 - 485 06 66 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij willen dus geen externen als zzp’ers en of detacheerders.




Geplaatst op:
19 maart 2024

Reageer voor:
1 juli 2024

Met ingang van:
1 augustus 2024

School:
De Hef

Deelgemeente:
Feijenoord

Aantal wtf/fte:
0,5 - 1,0

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel