terug naar lijst

Co÷rdinator Servicedesk - BOOR Services | ICT

 

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 75 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers.

 

BOOR Services

BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het BOOR-bestuur en de scholen vallend onder de koepel van BOOR. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en sturende verantwoordelijkheid. Niet het uitvoeren van vooraf overeengekomen taken staat centraal, wel het werken aan de realisatie van vooraf overeengekomen opbrengsten. Binnen BOOR Services zijn diverse expertisegebieden ondergebracht, waaronder algemeen en bestuurlijk beleid, centrale inkoop, communicatie, ICT, finance, huisvesting & facilitair, HRM, juridische zaken en kwaliteit, kennis en onderzoek.

 

Stichting BOOR is per direct op zoek naar een:

 

Coördinator servicedesk            

 

 

De functie

De coördinator servicedesk maakt onderdeel uit van BOOR Services en valt hiërarchisch onder het afdelingshoofd ICT.

ICT binnen BOOR heeft een enthousiaste collega nodig, die het team kan helpen bij de volgende stap. Samen met de rest van de afdeling bouw je mee aan het verder uitrollen en neerzetten van een IT-regieorganisatie. Gezamenlijk maken we de stap naar een professionele organisatie, waarbij meer aandacht is voor het volgen van afgesproken processen en procedures en het in beheer nemen van nieuwe diensten.

 

Resultaatgebieden van de coördinator servicedesk

 • Inrichten van een goed lopende servicedesk waar afspraken worden gemaakt en deze ook worden nagekomen, met oog voor de medewerkers.
 • Beheren van centrale diensten, waaronder Identity management voor alle medewerkers van BOOR.
 • Beheren en bewaken van de opgestelde SLA’s richting de leveranciers.
 • Beschrijven en inregelen van de processen en de documentatie hier van.

 

Persoonlijkheid

De coördinator servicedesk is een verbinder met een ondernemende, “hands-on/ getting things done” mentaliteit, die acteert met geduld en begrip en sensitiviteit voor stakeholders en met gevoel bij besluitvormingsprocessen en belangen. Iemand die zelfstandig kan werken, goed communiceert, samenwerkt en gedijt in een dynamische omgeving met veel partijen. Gewend om informatie- en ICT-trajecten op een effectieve resultaatgerichte wijze te managen binnen een politieke organisatie. Iemand met oog voor kwaliteit, die goed is in planning en bewaking, gemakkelijk overzicht houdt en goed en snel kan schakelen met opdrachtgevers. Flexibel, kritisch, stressbestendig, beschikkend over doorzettingsvermogen.

 

Functie specifieke eigenschappen

 • Verbinder, bruggenbouwer, sparringpartner
 • Klantgericht, resultaatgericht
 • Betrouwbaar, correct, solide
 • Komt afspraken na
 • Planmatig, gestructureerd
 • Ondernemend, initiatiefrijk, innovatief
 • Gedegen kennis van ITIL, BISL en ASL
 • Enkele jaren werkervaring in vergelijkbare functie(s)

 

Wat bieden wij?

Deze functie is ingeschaald in de loonschaal 10/11 van de cao VO. Het betreft een tijdelijke aanstelling van een jaar met een mogelijkheid tot verlenging. Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR ontwikkelmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Andre Hoogendoorn (manager servicedesk) op 06-83602224. Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot 3 juni 2020.

Je kunt je sollicitatie sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

 

Procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Een geschikte interne collega heeft voorrang. Bij ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Esmé van Leijden neemt je sollicitatie in behandeling en is gedurende de procedure je aanspreekpunt (Esmé van Leijden: 06-22817758). Bij een gunstige beoordeling van je sollicitatie nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken worden gehouden in week 24/25. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over het vervolg van de procedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Geplaatst op:
20 mei 2020

Reageer voor:
4 juni 2020

Met ingang van:
Per direct

School:
BOOR Services | ICT

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
1,0 fte

Salarisschaal:
10/11

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel