terug naar lijst

Docent Engels basisonderwijs (tijdelijk i.v.m. zwangerschapsverlof) - De Kameleon

De Kameleon is met ingang 12 oktober op zoek naar een tijdelijke collega (12 okt - 1 feb) voor het geven van Engelse lessen aan de groepen 5 t/m 8. 

De Kameleon is een sportieve basisschool die vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid als kernwaarden heeft. De school staat in de multiculturele wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. Het sterke, enthousiaste team is voortdurend bezig het onderwijs verder te ontwikkelen. Hierbij worden de talenten en expertise van teamleden benut en breed ingezet. De Kameleon heeft twee locaties en is georganiseerd in 4 bouwen, nl. onderbouw(gr.1-3), middenbouw(gr.4-6), bovenbouw (gr. 7 en 8) en schakelbouw. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 peutergroepen en 17 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 52 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede en fysieke ontwikkeling van de leerling centraal staan.

 

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om tijdelijk de lessen Engels te verzorgen? Heb jij daarnaast een onderwijs bevoegdheid of certificaat voor het vakgebied Engels, dan komen wij graag met jou in contact.

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Joyce Verschuur (recruiter) 06-57169642. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie zo snel mogelijk naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

 
Geplaatst op:
14 september 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
12 oktober 2020

School:
De Kameleon

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,3

Dagen:
ma en woe (ma: 08.15 - 12.15 uur en woe: start 08.15- 14.15 uur)

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel