terug naar lijst

Pedagogisch teamassistent - Wolfert Dalton

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch teamassistent die het gezicht wordt van ons leerlingenloket. Als pedagogisch teamassistent draag je bij aan een veilige en plezierige leer- en leefomgeving in de school. Je bent zowel voor je collega’s als voor de leerlingen zichtbaar in de school. Je verricht werkzaamheden voor de verschillende onderwijskundige afdelingen en je bent  aanspreekpunt voor coaches en leerlingen. De werkzaamheden bestaan verder uit ondersteuning bij verzuimactiviteiten, pedagogische activiteiten en algemeen ondersteunende activiteiten. Te denken valt aan het handhaven van de uitstuurprocedure, het signaleren van ongeoorloofd verzuim en contact leggen met ouders, leerlingen en coach.

 

Voor een meer uitgebreide omschrijving van taken en verantwoordelijkheden is er de profielomschrijving op de website van Stichting BOOR of via https://shorturl.at/ERMIh



Document Nadere informatie en solliciteren:
Neem voor meer informatie over Wolfert Dalton en deze vacature contact op met de directeur, de heer M.H.M. van den Dool via 010-8928300 of mdd@wolfert.nl.
Herken jij jezelf in het profiel? Dan zien wij met belangstelling je sollicitatie  tegemoet. Mail je motivatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 31 juli 2024 naar sollwd@wolfert.nl. 

Geplaatst op:
10 juli 2024

Reageer voor:
31 juli 2024

Met ingang van:
1 augustus 2024

School:
Wolfert Dalton

Deelgemeente:
Hillegersberg-Schiebroek

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0 fte

Salarisschaal:
5

Dagen:
Dinsdag tot en met vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel